TASCAM - NY AGENTUR HOS BENUM

Från 1 november 2020 börjar Benum distribuera Tascam produkterTASCAM TILLKÄNNAGER BENUM SOM NY DISTRIBUTÖR I SVERIGE


 

Benum är väl etablerat på den svenska marknaden och har på ett framgångsrikt sätt tillhandahållit sina produkter och tjänster på alla vertikala marknader där Tascam fokuserar sin verksamhet.

Ralf Kohlmeier
, Division manager på TEAC Europé: "Vi är stolta över att ha en så bra partner som Benum att representera oss i Sverige", säger Ralf Kohlmeier, Europeisk divisionschef för TASCAM. ”Med Benum Sweden har vi hittat en bra matchning för TASCAMs framtida strategi. Benum, med sin kunskap, erfarenhet och infrastruktur inom Broadcast- och installationsområdet, såväl som på studio- och MI-marknaden, kommer att bli en utmärkt ambassadör för våra svenska användare. Vi ser fram emot ett framgångsrikt partnerskap med ett passionerat, mycket motiverat och fokuserat team.”
 
Peter Engström, VD på Benum Sweden AB, tillägger: "Tascam är utan tvekan en av de mest betydelsefulla tillverkarna av välljudande produkter för musiker, konsumenter, professionella broadcasters och streamers, och har en intressant, solid och på gränsen till legendarisk historia. Tascams moderna och omfattande produktsortiment gör att vi kan leverera de mest täckande lösningarna på alla vertikala marknader.”

Om Tascam
 I decennier har Tascam varit valet för musiker, ingenjörer och broadcasters över hela världen genom att kombinera branschledande ljudegenskaper med legendarisk tillförlitlighet. Och med lösningar som är utformade för stor mängd olika ljudapplikationer tillgodoser Tascams produkter dagens främsta användare och fortsätter definiera ljudet av modern inspelning. Tascam startade som TEAC Corporations audio equipment sales company 1971, och har bidragit världen med sin ledande och innovationsrika teknik, såsom rullbandsspelare, kassettbandspelare, DTRS (Digital Tape Recording System), digitala mixerbord m.m.
Numera förser Tascam den ljudrelaterade industrin med produkter för TV- och radiostationer, inspelningsstudios, konserthus, konferensrum, utbildningslokaler, kommersiella anläggningar, teatrar samt för podcasters och streamers, ljudproducenter och musiker.

 

Produkterna kommer visas på hemsidan inom kort 

 

Kontakt Tascam:
Kirk Born
TEAC EUROPE GmbH
Bahnstra. 12, 65205 Wiesbaden, Germany
+49 611 715 8280

Kontakt Benum:
Mathias Linner
ml@benum.com
+4673 461 15 93