Shures nya kompletta ekosystem för installation

Shure lanserar nya MXA710, MXN5-C och MXA Mute.
Shure har länge varit en ledande tillverkare inom ljud för konferenser och mötesrum. Med framgångsrika produkter som takmikrofonen MXA910 och IntelliMix Room har Shures produkter hjälpt till att göra installationen bättre och enklare än någonsin. Både för installatörer och användare.

Läs artikeln "Vad du behöver veta om ljud för videokonferenser".

Men Shure har saknat tre viktiga komponenter för att skapa ett komplett ekosystem för installatörer som letar efter problemfria högkvalitativa AV-lösningar: Nu finns äntligen dessa eftersökta produkter: MXA710-mikrofonen, MXN5-C takhögtalare och MXA Mute-knapp.

MXA710

MXA710 är en mikrofon med linjär array som är utformad för att fånga ljud av hög kvalitet till mötes- och konferensrum. Den finns i två olika längder, 60 cm och 120 cm, och 3 olika färger, svart, vitt och aluminium. Med hjälp av olika tillbehör kan du välja om den ska monteras på en vägg, i taket eller nedfälld i bordsskiva.

Läs mer om MXA710


MXN5-C

MXN5-C är en takhögtalare som har ett optimerat frekvenssvar för att göra talförståelse så bra som möjligt i mötes- och konferensrum. På så sätt är den perfekt för videokonferenser och online-möten. Högtalaren behöver inte en förstärkare och får den kraft den behöver över Ethernet (PoE). Detta gör installationen enkel och kostnadseffektiv.

Läs mer om MXN-5 C


MXA Mute-knapp

MXA Mute är en efterlängtad konfigurerbar mute-knapp som drivs av Ethernet (PoE). Den är utformad för mute och un-mute av Shures nätverksenheter, som MXA910, MXA710, P300, IntelliMix Room och ANIUSB-Matrix.

Knappen konfigureras via Shures Designer-programvara och kan konfigureras för att stänga av en eller flera mikrofoner samtidigt. Den är kompatibel med tredjepartsstyrsystem, har justerbar färg och ljusstyrka och är lätt att installera i en bordsskiva.

Läs mer om Shure MXA Mute knapp

Designer 4.2

Designer är utformad för att enkelt och effektivt konfigurera alla Shures nätverksenheter. Installatörer och systemdesigners kan konfigurera enheterna offline i förväg och spara tid under själva installationen. Genom att använda mallar kan du enkelt distribuera liknande layouter snabbt till flera platser och layouter.
Ett effektivt verktyg för routing, firmwareuppdatering och systemkonfiguration och med ett enkelt klick erbjuds optimerad installation och dirigering.

Läs mer och ladda ner Designer 4.2


LÄS MER OM EKOSYSTEMET HOS SHURE