Äntligen lanserar Shure SLX-D

Ny kostnadseffektiv och supersolid serie trådlöst från Shure

Just nu är trycket på tillgängligt utrymme i UHF högt,  men det behöver priset för supersolitt digital trådlöst system inte vara. Vi är oerhört glada över att kunna presentera Shure's nya SLX-D Digital Wireless Systems.

Kristallklart ljud
SLX-D kommer med 120 dB dynamiskt intervall, 24-bitars högkvalitativ ljudkvalitet och 20Hz till 20kHz frekvensrespons (beroende på val av mikrofon). Skapat för att göra trådlöst ljud enkelt, med bara 3,2 ms fördröjning.

Inga fler Drop-Outs
Shure är en av världens bästa leverantörer av trådlöst ljud, SLX-D drar full nytta av detta och garanterar supernsolid stabilitet utan pinsamma bortfall. Systemet har 100m räckvidd (beroende på RF-störningar, absorption och reflektioner).

Slå på, synkronisera och komma igång

Serien är utformad för att göra det hela enkelt att installera och använda. Med RF-skanning och IR-synkronisering är du igång med ett kick. Eller så kan du använda den inbyggda installationsguiden som levereras med alla mottagare.

Tillräckligt med batteri för att hålla det igång
SLX-Ds batterikapacitet är utformad för att hantera allt från hela dagar med presentationer till långa kvällskonserter. Med ett 8-timmarsbatteri från antingen 2 AA-batterier eller Shures eget uppladdningsbara batteri, liksom de geniala laddstationer som kan hantera både batteripaket, beltpacks och handhållna mikrofoner, kan du vara säker på att du har tillräckligt med batteri för att hålla igång systemet under hela evenemanget .

Byggt för att hantera allt från små till stora produktioner

Med SLX-D har du flexibiliteten att möta nästan alla behov du kan ha på utrustningssidan. Med ett stort urval av handhållna mikrofoner, myggor, headsets och olika instrumentmikrofoner. Och inte minst möjligheten till 32 kompatibla system per 44 MHz band.

Innehåller allt du behöver för att komma igång

Systemet är utformat för att göra livet enkelt för installatörer, med en enkel profil och rackhårdvara som ingår i paketet. Via ethernet (10/100 Mbps) kan du enkelt hantera gruppsökningar, uppdateringar av firmware och installation.

SLX-D är också redo för AMX / Crestron och tredjepartskontroll.

Massor av tillbehör
SLX-D levereras som flera olika paket för olika behov. Dessutom har du tillgång till Shures ekosystem av tillbehör för att göra systemet ännu säkrare att använda, till exempel med laddningsstationer, antenner, kombinationer, monteringssatser och liknande.

 Läs mer och ladda ner specifikationer på SLX-D familjen här:
SLXD-Specification-sheet.pdf