Studioljud på hemmakontoret

Shure har mikrofoner och hörlurar designade för de mest kräsna lyssnare och ljudtekniker, och utrustar hemmakontoret med ljud av studiokvalitet.
När fler människor än någonsin arbetar på distans har ett bra hemmakontor blivit en avgörande del för produktiviteten, och bra ljud är viktigare än någonsin.

Vi vet alla hur distraherande och irriterande det kan vara när en måste kämpa för att höra, och bli hörd under en videokonferens - dålig ljudkvalitet avbryter både mötets flöde och hämmar samarbetet.
Med mikrofoner och hörlurar designade för de mest kräsna lyssnare och ljudtekniker utrustar Shure hemmakontoret med ljud av studiokvalitet. Anslut direkt till din telefon eller dator och njut av att höra dina kunder, kollegor och vänner med klarhet.

Delta i de viktigaste videomöten med kvalitet. Låt din röst höras.

 

 

 

 

SE215 SOUND ISOLATING™ HÖRLURAR

SE215 ljudisolerande hörlurar levererar tydligt och detaljerat ljud samtidigt som de på ett naturligt sätt blockerar störande ljud i din
hemmiljö.
Ge ditt hemmakontor en uppgradering med exceptionellt ljud i studiokvalitet och komfort även under längre perioder.

Dessa hörlurar passar också mycket bra för
videos och streaming och naturligtvis för att lyssna på musik.

MOTIV™ MV5 MICROPHONE

MOTIV MV5-mikrofonen erbjuder ett detaljerat och högupplöst ljudså att du kan höras och presentera med tydlighet. Du ansluter mikrofonen med medföljandeUSB-kabel till din dator och kan börja jobba direkt - med eller utanhörlurar inkopplade. Perfekt för videokonferenser, podcasting och inspelning.

NOTERA:
MV5 levereras med en USB-A-kabel. Du måste köpa en USB-A till USB-C adapter om du har en USB-C utrustad bärbar dator.

MV5 fungerar bra för inspelning med iOS-
enheter, men är inte kompatibel vissa
iOS-videokonferens-appar. För videokonferenser bör den användas med bärbar/stationär dator.

 

Så här ställer du in: Mac|PC

 

 

 

MOTIV™ MV51 MICROPHONE

MOTIV MV51 USB-mikrofon erbjuder premium ljudkvalitet i en helsolid metallkonstruktion som ansluts direkt till din dator utan att du behöver använda hörlurar. Mikrofonen är en stor uppgradering till ditt hemmakontor men är också fantastiskt för podcasting och inspelning.

NOTERA:
MV51 levereras med en USB-A-kabel. Du måste köpa en USB-A till USB-C adapter om du har en USB-C utrustad bärbar dator.

MV51 fungerar bra för inspelning med iOS-enheter, men är inte kompatibel vissa iOS-videokonferens-appar. För videokonferenser bör den användas med bärbar/stationär dator.

 

Så här ställer du in:Mac|PC