Medlemsskap i Shure SCN - Årets chans för uthyrare

Nu har du som uthyrare möjlighet att investera i Shure MXCW-system till ett fantastiskt medlemspris.

VAD MEDLEMSKAP I SCN ERBJUDER

Som tillverkare förstår Shure de unika behoven hos uthyrningsföretag som arbetar med kunder inom konferenssektorn. Vi vet att detta är ett högt specialiserat affärssegment och att du behöver maximera din avkastning på investeringen. Shure Conferencing Network är byggt för dig - här är bara några skäl till varför våra SCN-partners litar på oss för att hjälpa dem växa:

 

INGEN ÅRSAVGIFT.
SCN-medlemskapet är gratis, med förbehåll för lagernivåer.


FÖRVERKLIGA ETT BRA ROI. (RETURN OF INVESTMENT)

Använd SCN för att identifiera möjligheter och säkra rätt mängd utrustning för kortvariga behov av stora evenemang.

UPPGRADERA DITT LAGER MED DEN SENASTE SHURE-TEKNIKEN.
Njut av fördelaktiga priser och betalningsvillkor för köp av Shure-konferenssystem. Fri tillgång till full uppgradering av programvara och firmware.

GLOBAL STYRKA
Genom att vara en del av ett globalt nätverk kan du ge dina kunder försäkran om att de kommer att få en jämn supportnivå och samma högt konstruerade teknik oavsett var deras evenemang flyttar till.

SVARA SNABBT PÅ KUNDERNAS KRAV
Du kan lägga till nya funktioner när du behöver dem. Till exempel kanske du arbetar med ett evenemang som du plötsligt upptäcker att delegater behöver röstningsförmåga. Funktionen för detta kan snabbt läggas till systemlösningen.

FÅ TILLGÅNG TILL DEN GLOBALA SCN-INVENTERINGEN 
Du kan hyra redskap till och från andra medlemmar, så att du kan hantera även de största konferenser och mötesevenemang. Sök i SCN-medlemsdatabasen och inventeringslistan efter torruthyrningsalternativ.

TEKNISK SUPPORT FÖR STÖRRE EVENEMANG
Shure hjälper dig under hela processen: från budgivning, till planerad planering och exekvering på plats.

BYGG ETT NÄTVERK; BYGG DITT FÖRETAG
Upprätta relationer och dela idéer, erfarenheter och bästa praxis med andra konferensuthyrningsföretag runt om i världen. Där en konferens som tillhandahålls av en SCN-hyrespartner i en region flyttar in i din region finns det potential att arbeta tillsammans för att förstå specifika kundkrav och anpassa lösningen beroende på vad som gjorde och inte fungerade från en konferens / region till nästa.

GRATIS MJUKVARA.
Du kommer att vara bland de första som får tillgång till nya och utvecklande Shure-konferenstekniker. Firmware-uppgraderingar som tas ut regelbundet ger dig alla de senaste systemfunktionerna - gratis.HUR MAN BLIR MEDLEM I SHURE CONFERENCING NETWORK?

KRAV FÖR MEDLEMSSKAP
Alla SCN-medlemmar måste ha minst en Shure-certifierad tekniker i sin fasta personal.
Ingen anslutningsavgift, men medlemmarna förbinder sig till en investering i utrustning på $ 50 000 eller mer.


MEDLEMSFÖRESKRIFTER

Var en aktiv medlem - dela information och bästa praxis med andra SCN-medlemmar;
Utrustning som köpts till medlemspriser får inte säljas till företag utanför nätverket inom 60 månader efter inköp (från och med datum för leverans av utrustning);
Utrustning som köpts till medlemspriser får inte användas i fasta installationer;
Medlemmar måste alltid hålla sina lagernivåer och kontaktuppgifter uppdaterade på SCN:s webbplats.
Alla nödvändiga, korrekta tillstånd och processer måste göras tillgängliga av medlemmen vid uthyrning av utrustning till andra SCN-medlemmar.
Medlemmar måste hålla all information konfidentiell, som görs tillgänglig för dem av nätverket, av Shure eller dess distributör.

DISTRIBUTÖRSSUPPORT
Som distributör stöder vi dig i ditt medlemskap genom att tillhandahålla service, teknisk support samt komplettering av utrustning inför större event. Vi är måna om att ditt arbete med systemet fungerar väl och håller därför även regelbundet utbildningar lokalt hos oss.
Dessutom köper du grundutrustningen samt ev. kompletteringsutrustning från oss till sponsrade SCN medlemspriser. Begär offert vid förfrågan.

Hör av dig till oss på 08-207710 eller sweden@benum.com för mer ingående information eller en demonstration av Shure MXCW-systemet.

Läs mer om SCN

Läs mer om Shure MXCW-systemet på