Uppdaterade Shure bluetooth-hörlurar

Perfekt för träning, resor och pendling.

Från trådat till trådlöst

Hörlurarna kan enkelt skifta från trådlöst till trådat, oavsett modell, vilket gör det enkelt att fortsätta lyssna på musik om du har lite batteri eller vill ansluta lurarna till din bärbara dator eller liknande. (På modellen SE215 säljs kabeln separat).

Oavsett om du använder kabel eller Bluetooth är ljudisoleringen utformad för att eliminera störning från omgivningen, oavsett om du sitter på bussen eller tränar. Du får upp till 10 timmars batteritid med pluggarna, som kan anslutas till vilken Bluetooth-enhet som helst, t ex din smartphone.


Unik passform


Paketet har olika typer av pluggar, så du kan vara säker på att hitta en typ som passar just ditt öra och på det sätt du gillar det. Propparna stänger av upp till 37 dB brus från omgivningen.

Kabeln (både trådlösa och trådlös) har inbyggd mikrofon och knappar som gör att du kan justera volymen och prata i telefonen utan att behöva ta bort pluggarna.
De fyra olika modellerna finns i olika färger och med olika specifikationer.

 

SE215 Wireless

Den billigaste varianten, som ger en tydlig och bra bas till ett mycket överkomligt pris. (Kabel säljs separat).

 

 

SE425 Wireless

Bestyckad med dubbla drivers som levererar välbalanserat och tydligt ljud. Använd den medföljande kabeln med mikrofon och volymkontroller för att enkelt växla från trådlöst till trådbundet.

 

SE535 Wireless

Tre drivrutiner för fylligare bas och luftigt mid och kristallklar diskant. Använd den medföljande kabeln med mikrofon och volymkontroller för att enkelt växla från trådlöst till trådbundet.

.

 

SE846

Topp 4-förarmodellen levererar vansinnig high-end klarhet och bas med sitt eget lågpassfilter. Använd den medföljande kabeln med mikrofon och volymkontroller för att enkelt växla från trådlöst till trådbundet. SE846 levereras också med en högkvalitativ kabel utan mikrofon och kontroller.