MXA910 med Intelllimix DSP

Få ned komplexitet och kostnader med MXA910 all-in-one mikrofon och DSP.

Takmikrofonen MXA910 med IntelliMix DSP

Minska komplexiteten och kostnaden för din MXA910 allt-i-ett-mikrofon och DSP.
Oavsett om det är konferensrum, mötesrum, auditorium eller klassrum, effektiva och användarvänliga system gör samarbete lättare och viktigare än någonsin i en allt mer teknikbaserad vardag.

Shure MXA910 är en 60x60 cm takmikrofon som först introducerades 2016 och skapade en ny standard för att kommunicera kristallklart ljud. Fler och fler konsulter, installatörer och programmerare såg hur MXA910 gjorde det enkelt att installera mikrofonen i antingen ett befintligt system, eller vid helt nya installationer, där nöjda kunder äntligen kunde samarbeta över gränser och kontor med oklanderlig klarhet.

IntelliMix DSP inbyggt i mikrofonen

Nu 2019 har Shure gjort det ännu mer självklart att välja MXA910 genom att inkludera deras IntelliMix DSP direkt i mikrofonen.
Detta gör det ännu enklare och kostnadseffektivt att få kristallklart ljud för dig och dina kunder. Om du är installatör betyder det enklare installation och billigare lösningar för dina kunder.

Med den integrerade IntelliMix DSP levererar mikrofonen en enda kanal med mixat, brusreducerat och ekoreducerat ljud. Inuti mikrofonen finns Shures akustiska ekoavbrott, brusreducering och automatisk mixning liksom den unika autofokus-tekniken, som gör att mikrofonen automatiskt kan justera riktningen när du sitter eller står medan du pratar. Det finns åtta individuella lober i mikrofonen som finjusterar positionen i realtid till vem talar och var de är i rummet. 

Last ned teknisk guide.

Kostnadseffektivt og enkelt

Mikrofonen levereras med Shure Designer System Configuration Software som är ett gratis program från Shure för att enkelt utföra mer avancerade konfigurationer och inställningar. Naturligtvis fungerar mikrofonen sömlöst med Shures andra Microflex-produkter. Om du som installatör eller programmerare behöver konfigurera flera MXA910, antingen i samma eller olika rum, kan du använda Shures IntelliMix P300 DSP för att distribuera DSP-kraften på de olika mikrofonerna. Återigen kommer detta att vara en kostnadseffektiv lösning för dig eller dina kunder genom att använda den tillgängliga DSP-kraften på klokaste sätt.

Har du redan köpt eller installerat MXA910? Inga problem. Alla Shure-uppgraderingar finns tillgängliga med sin gratis firmware-uppdatering, som uppgraderar själva mikrofonen och släpper alla nya funktioner.

Last ned brosjyre (PDF).

Benum är svensk distributör av ljudutrustning till mötesrum, konferenser och liknande från bl a Shure.