DEMO AV ALLEN & HEATH & ADAMSONS SYSTEMS ENGINEERING

2019-10-09 - Najaden - HALMSTAD

Demo av Allen & Heath samt Adamson Systems

NIVÅ: NORMAL - TYP: A - DELTAGARE: 8 - 24


Allen and Heath Logo

Allen & Heath är en ledande designer och tillverkare av professionella mixerbord för live- produktion, installation, broadcast och olika typer av studios. Under de senaste åren har skaran av nöjda användare växt snabbt i Sverige liksom globalt. Allt fler produktioner och tekniker väljer Allen & Heath dLive samt Allen & Heath SQ-series. Nu har DU chansen att bekanta dig ordentligt med Allen & Heaths mixerbord och systemlösningar - dLive samt SQ.

 


 

 

ADAMSON - Vi kommer även att bekanta oss med högtalarsystem från ADAMSON SYSTEMS. Kanadensiska ADAMSON tar allt mer plats på en konkurrensutsatt marknad och räknas idag till de större tillverkarna av PA-system. ADAMSON är en etablerad och stor aktör på den nordamerikanska marknaden och har en stark utveckling i Europa. Vi kommer att fokusera på ADAMSON S-series.

 


JOHAN, KENNY och OSCAR SÖDERLUND!

På plats från Benum är Johan Eriksson - Allen & Heath produktspecialist - samt Kenny Olofsson (Regional PRO Sales).

Medverkar gör även Oscar Söderlund som har en mångårig erfarenhet av internationella produktioner och turnéer. Oscar ingår även i Allen & Heaths eget produktutvecklarteam sedan ett antal år tillbaka! Vi kommer att berätta och visa varför Allen & Heath idag är att betrakta som en av de ledande tillverkarna av digitala mixersystem.

Oscar Söderlund

 


INFO!

Vi startar upp med en fikastund och under demotillfället erbjuds en enklare lunch. Under demotillfället finns gott om tid att ställa frågor. Passa på att ta del av några av audioindustrins hetaste ”brands” och nätverka med kollegor!

 


  

 

PRISER

Pris för eventet- GRATIS (för inbjudna)! 
Vi reserverar oss rätten att neka deltagaransökningar.

 

Denna inbjudan gäller endast kunder registrerade hos Benum Sweden AB. 

Är du inte kund hos oss ännu, registrera dig här

Antal platser är begränsat, så först till kvarn... Anmälan är bindande och personlig.

För mer information kontakta: 

Kenny Olofsson på ko@benum.com - Tel: +46 (734) 611915