SHURE MICROFLEX

SHURE MICROFLEX

Ultimat i ljud i mötesrummet!
A / V-konferenser förekommer ofta i rum med enastående visuell estetik och dålig ljudkvalitet. Men med de nya Microflex® Advance™ tak- och bordsmikrofonerna kombinerar Shure den tillförlitliga kvaliteten på Microflex-mikrofonerna med det bästa inom flexibilitet, teknik och kontroll.

* Resultatet är överlägset "osynligt ljud" för A / V-konferensmiljöer. Banbrytande noggrannhet i ljudinspelning med proprietär kontrollerbar täckning™.
* Elegansen hos Dante™ Networked Audio.
* Sömlös, webbläsarbaserad kontroll som ger enkel integration med befintlig AV / IT-infrastruktur.

Med Microflex Advance behöver installatörer inte äventyra estetik för ljudkvalitet, och IT-installatörer behöver inte vara bra experter för att leverera expertljud.  

Microflex® Advance ™ MXA910 takmikrofon med IntelliMix® P300-IMX Audio Conferencing-processor ger naturlig och kristallklar röstupptagning för alla typer av ljud- och videokonferenser.Huvudegenskaper:

Mångsidiga funktioner och anslutningsmöjligheter ger valfrihet när de går en rymdsystem, en dator som kör mjuka codecs som Skype för Business eller blå jeans eller andra allt-i-ett samarbete anordning utrustad med en USB- eller analoga ljudgränssnitt.
• Kontrollerbar täckning ™ med upp till 8 separata lobes för att korrekt ta in ljudkällorna ovanifrån.
• 8 kanaler med akustisk ekotillstånd och brusreducering.
• Shure Network Audio Encryption.
• Dante (10 in / 2 ut), analog (2 in / 2 ut).
• USB (1 in / ut) och 3,5 mm för anslutning till rumssystem, bärbara datorer och mobila enheter.  


P300-IMX erbjuder flerkanalig akustisk ekodämpning och brusreducering, plus IntelliMix® automatisk blandning optimeras för audio / video applikationer. En fördefinierad matris och förinställningar förenklar installationsprocessen. Den kompakta P300 IMX monterad under bordet eller bakom skärmen och MXA910 monterad i taket, ger detta en överlägsen ljud och diskret integration i kontroll och mötesrum.Microflex Advanced komponenter: 

MXA910:
IntelliMix P300-IMX:
Takmikrofonen skapar en konfigurerbar och osynlig
täckning av alle rum oavsett storlek och form.
Ljudkonferensprocessorn erbjuder IntelliMix DSP-algoritmer
optimerad för ljud- och videokonferenser.

 

MXA910 kommer i flera färger och varianter.