SMAART V8 UTBILDNING

SMAART V8 UTBILDNING

3-dagars SMAART Training med Benum i Stockholm.
Benum bjuder in till en 3-dagars SMAART Workshop med Rasmus Rosenberg (DK). Rational Acoustics SMAART har blivit en branschstandard och är världens mest utbredda och använda mät/analysprogram inom PA. I och med V8 har SMAART blivit ännu mer intuitivt och omfattande med många möjligheter. För att lära mer och få maximalt av detta verktyg så arrangerar vi på Benum nu en kurs. (Anmäl dig här: )

Ta med din laptop och se till att SMAART V8 och DANTE Virtual Soundcard är installerat. (Har du inte dessa sedan tidigare så går det bra med demoversionerna) Om du använder en PC eller Mac som saknar Ethernet-port så ta med en adapter. Kursavgift 3900:- som lämpligtvis betalas på plats via Swish.

Rasmus Rosenberg - SMAART CI

Freelance system tech. Smaart user since 2002, beta tester since 2006 mainly v.7 and Lake integration. House technician at venue Vega and system tech; Victory Tour production, DPA Soundco. Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, DAD, Safri Duo. 

Kursavgiften är på 3900:- och när du anmält dig och avgiften är betald så får du en bekräftad bokning och en garanterad plats. Lunch serveras under kursen och är inkluderat i priset.

Boka din plats här:

Eventuella frågor: mm@benum.com

Välkommen! 

Mats Mattsson, Benum