SHURE DRUM MASTERY 2019 - THE SHURE DRUM CONTEST

SHURE DRUM MASTERY 2019 - THE SHURE DRUM CONTEST

Det är dags för trummisar att få den ära de förtjänar.

Trummisen är själva stommen till ett band eftersom de är rytmhållare långt undangömda bakom deras ”kit”. Men att spela trummorna har alltid varit mer än att bara hålla takten. Det är en attityd, ett åtagande, en livsstil.

Shure vill låta de rytmhjältar och begåvade slagverkare där ute glänsa, så vi uppmanar musiker från 44 länder * runt om i världen för att delta i  DRUM MASTERY 2019 - Shure Drum Contest.

Denna tävling syftar till att belysa på kreativt slagverkande av musiker som är engagerade i sitt hantverk. Har du en unik spelstil, eller är du helt enkelt en fantastisk artist? Vi vill visa världen varför du är en mästare på trummor. Allt du behöver göra är att skicka in en video av dig som spelar solo och visa dina färdigheter utan musikaliskt ackompanjemang.

Läs officiella regler för fullständiga uppgifter om anmälan.

PRISER

 

Första pris

Vinnaren av förstapris får en fem dagars resa till London med två dagar i världsberömda Metropolis Studios. Förutom en en-mot-en- masterclass med Ash Soan ingår även en workshop med en välrenommerad studiotekniker.
Den lyckliga vinnaren kommer också att ta hem Shure produkter till ett värde av $5 000!!!
Samt tillkännages och belysas på Shures Facebook-sidor!


Andra och tredje pris

Andra och tredjeplats vinnarna får Shure-utrustning till ett värde av $3000 respektive $1000.

Land-vinnare / folkets favorit

Varje landvinnare och folkets favorit i finalen mottar en Shure MV88 + Video Kit och ett par Shure SE215 Sound Isolating ™ Bluetooth-hörlurar.

RÖSTARösta på ditt favorit-framträdande! Varje video som får minst 50 online röster senast den 6 maj 2019 kommer att kvalificeras för ytterligare bedömning.Grand Prize-vinnaren kommer att få en fem dagars resa till London plus Shure-utrustning till ett värde 5 000 amerikanska dollar!
Under din tid i Lodon kommer du att uppleva en en-mot-trumma- masterclass med Ash Soan, en av de artister som är med och bedömer tävlingsresultaten, på Metropolis Studios. Du kommer också ha en workshopd med en professionell studiotekniker för att se till att ditt ljud är lika tight som det du spelar. Dessutom kommer dina chops belysas på Shure’s Facebook-sida.

Skicka in ditt bidrag senast den 15 april 2019, och om bidraget får minst 50 online-röster senast den 6 maj 2019 kommer det att gå vidare till bedömning av den utsedda juryn. Videon som mottar flest online-röster totalt (publikens favorit) kommer att få ”wildcard” platsen i den sista omgången av tävlingen! När omröstningsperioden stängs väljer Shure en trummis från varje land som också kommer att kvalificera sig till den slutliga rundan av tävlingen. Alla land-vinnare och publikens favorit får ett prispaket som består av Shure MV88 + Video Kit och Shure SE215 Sound Isolating™ Bluetooth-hörlurar.

Finalerna bedöms av en jury som består av proffesionella batterister från hela världen: Ash Soan (UK), Taylor Gordon (USA), Tobias Derer (GER), Takashi Kashikura (JPN), Shiguang Cui (CHN) välj sedan de tre bästa efterbehandlarna från 44 lands vinnare och fläktens favorit i början av juli 2019.

Är du redo att få lite cred?!

SHURE DRUM MASTERY 2019.

Skicka in din video nu eller hitta inspiration med vårt Drum & Mic- innehåll.