Additionally, paste this code immediately after the opening tag:
> Framsida Tack till alla som kom till oss efter LLB-mässan!

Tack till alla som kom till oss efter LLB-mässan!

Tack till alla som kom till oss efter LLB-mässan den 18-19/3!

Det blev stor succé och många var sugna på att komma till oss och ta en öl efter mässan. Några var ivriga och kom redan vid 14-tiden på onsdagen och de flesta hängde kvar länge!

 

Allen & Heaths nya rackmixer Qu-Pac gjorde stor succé! Många ville klämma och känna på denna fantastiska 4HE digitala mixer. Styrbar via iPad eller direkt via 5” touchscreen i 4-färg. 
Qu-Pac är perfekt för installationer på t.ex. konferensanläggningar, barer, restaurant, skolor och andra platser där man vill ha individuella presets och access för olika användare. 
Otroligt intuitivt gränssnitt och hög kvalité från Allen & Heath, i vanlig ordning!

 

Audio Technicas nya digitala installationssystem blev också en hit! 
Med SYSTEM 10 PRO får man upp till 4 kanaler på bara en rackenhet. Mottagarenheterna kan drivas lokalt eller tas ur från chassit och monteras på distans, upp till 100 meter bort via Ethernet-kabel! Stabilt och flerkanaligt upp till 10 kanaler i 24-bit/48-khz drift.

 

En annan nyhet som var populär att titta närmare på var Nowsonics Stage Router, en solid 19” 1HE trådlös LAN router anpassad för scenbruk. 
Med denna robusta skönhet slipper du krångliga installationer, brända trafos och kabelhärvor.

 

 

Vi passade också på att visa den nya wePresent WiPG-2000, en helt suverän produkt för konferenser, kontor och alla sorters presentationer. 
Med WiPG-2000 för man enkelt över ljud och bild trådlöst från t.ex. iPhone eller datorn, direkt till projektorn eller annan bildskärm. 
Upp till 4 källor kan streama samtidigt och visa innehåll genom split-screen. 
Superenkelt att koppla upp sig på skärmen.

 

 

Bilder från öppet hus hos oss på Benum

 

 

Tusen tack! Vi ses snart igen!