Additionally, paste this code immediately after the opening tag:
> Framsida NYTT TILL DLIVE

NYTT TILL DLIVE

Allen & Heath och dLive utökar med 4 nya produkter

IP8 och IP6 - smarta fjärrstyrningspaneler för dLive-systemet.

 

IP8 har 8st motoriserade reglar och IP6 har 6st vrid- och tryckbara knobs.
Båda modellerna har tydliga LCD-färgskärmar som visar information för varje kanal.
Du väljer själv vad du vill styra på de olika kanalerna och editering av detta görs direkt på din dLive-yta eller via programvaran DIRECTOR (PC/Mac). Dessutom finns 6 programmerbara softkeys och en shift-knapp för alternativa funktioner.


IP8 och IP6 är utmärkta att ha som extra faders (upp till 6 lager) vid sidan av huvudytan.
Båda kan användas som enklare system direkt med en dLive MixRack, och kräver således ingen yta. Dock är funktionerna då begränsade men det är ett utmärkt komplement vid till exempel installationer, mindre konferensgig och dylikt. Går även att använda för att styra egen lyssning.
Enheterna kommunicerar över vanligt nätverk och kan använda PoE eller den medföljande strömförsörjninngen. Så länge dLive MixRack är anslutet till husets nätverk går det att styra från vilken punkt som helst.

 

Waves V3-kort och gigaACE-kort med 128 ch och 96 kHz båda vägarna.

Det nya expansionskortet Waves V3 möjliggör 128 kanaler 48/96 kHz I/O digital distribution för plattformen SoundGrid. Detta används för att köra plugins på SoundGrid Server med extremt låg latency eller för inspelning till PC/Mac via nätverkskabel (128 kanaler, 96 kHz).

 

gigaACE-kortet erbjuder en kostnadseffektiv och enkel lösning för digital split. I en typisk konfiguration med FoH / Monitor skickas inputs vidare till ett andra system där ytterligare trim, processering och mix görs. gigaACE synkar enkelt två dLive-system - plugga bara in nätverkskabeln mellan systemen och ställ in patch och clock direkt på ytan.