Additionally, paste this code immediately after the opening tag:
> Framsida NYHET FRÅN MACKIE - FREEPLAY

NYHET FRÅN MACKIE - FREEPLAY

300 watts stereo-PA med inbyggd 4-kanalsmixer och Bluetooth.

Det här är den ultimata bärbara stereo PA-lösningen.

Mackie FreePlay låter inte bara otroligt bra utan den är även enkel att använda och lätt att bära med sig! 

Med FreePlay kan du streama musik från din smartphone via Bluetooth, koppla in mikrofoner, instrument eller annat och mixa ihop allt med de inbyggda effekterna. 

"Mackie FreePlay Connect"-appen ger dig full kontroll på allt från EQ till feedback destroyer för att leverera perfekt ljud överallt.

FreePlay drivs med strömkabel, vanliga D-cell batterier eller Lithium-ionbatteri*.

* = Lithium-ion batteri säljs separat

 

Mackie FreePlay Connect App

 

LIVEUPPTRÄDANDEN:
FreePlay är som gjord för liveuppträdanden. Perfekt för trubadur-gig, gatumusiker eller professionella musiker som giggar på många olika platser. Mackie FreePlay är rätt val om du vill ha ett flexibelt system som är lätt att ta med sig och som dessutom låter helt suveränt.

PRESENTATIONER:
FreePlay är perfekt för företag, skolor, barer, hotell, restaurang, konferens, kontor, mässor, event och på andra platser där man behöver ett kompakt och lättjobbat system som levererar professionell ljudkvalitet. Batteridrift gör att du enkelt kan ta med FreePlay på fältet eller på evenemang där du behöver vara mobil. Perfekt för tal och alla typer av presentationer.

UPPSPELNING AV MUSIK:
Spela upp musik via Bluetooth och styr ljudet på distans från din smartphone. Mackie FreePlay har en 8" bashögtalare och två stycken 1" tweeters och levererar toppenljud på festen eller i hemmet.
Med FreePlay kan du även koppla in två mikrofoner och ha karaoke-kväll. Perfekt för bröllop, grillkvällar eller varför inte på stranden?


REKOMMENDERADE PRISER:

Mackie FreePlay: 4.295:- ink.moms

Mackie FreePlay Bag: 895:- ink.moms
Mackie FreePlay Lithium-ion batteri: 895:- ink.moms

 

MER INFO: 

 

 

 

MACKIE FREEPLAY PERSONAL PA

Artikel: MAC-FREEPLAY

Relaterade artiklar