> Framsida Shure lanserar P9RA+ och P10R+

Shure lanserar P9RA+ och P10R+

Nya bodypacks till PSM 900 och PSM 1000

De uppdaterade PSM-mottagarna är konstruerade för live- broadcast, ljudtekniker och uthyrare, och använder sig av ett analogt och digitalt hybridsystem för att förbättra headroom, stereoseparation och ljudkvalitet.

P9RA + är ett kompakt stereo-bodypack för PSM 900-system, och har förbättrad ljudkvalitet och RF-signalstyrka än sin föregångare. Alla P9RA + -mottagare är kompatibla med original P9T- och P10T-sändare samt Shure SE-lurar.

På samma sätt som P9RA är P10R+ en lågprofils, dubbeltantennad bodypackmottagare, för PSM 1000 systemet. Mottagaren har funktioner som full bandbredd RF-skanning, front-end RF-filtrering och automatisk RF-gaincontrol.

De uppdaterade PSM-mottagarna är utrustade med en integrerad FPGA-krets och DSP-teknik som ger digital överföring av ljud över analog RF-överföring.
Genom att erbjuda högre RF-känslighet ger P9RA + och P10R+ förbättrad RF-signal och prestanda i slutet av intervallen.
P10R + har en mer robust och pålitlig RF-signal i närheten av digitala sändare.

För tekniker som vill behålla ljudsignaturerna från de tidigare PSM900 och PSM1000-mottagarna, innehåller P9RA + och P10R+ ett Input EQ Preset-alternativ som heter Match, vilket reproducerar ljudsignaturen hos P9RA- och P10R-mottagarna.
PSM 900 och PSM 1000 sändarena förblir oförändrade.

Preliminärt leveransdatum slutet av december eller början januari.