> Framsida NY MÅNAD, NY AGENTUR - BENUM VÄLKOMNAR RME

NY MÅNAD, NY AGENTUR - BENUM VÄLKOMNAR RME

RME är ett ungt, Tyskt utvecklingsteam med en stark vision att skapa innovativa, användarvänliga och högkvalitativa digitala ljudlösningar till mycket bra priser. Företagets grundades 1996 och rankades snabbt som en av marknadens premiumtillverkare och växte snabbt på den internationella marknaden.

Varje utvecklare i RME-teamet är antingen musiker eller ljudingenjör, och för att erbjuda konkurrenskraftiga, högkvalitativa produkter samarbetar RME-utvecklarna regelbundet med andra branschspecialister för att utbyta kunskap och information för att verkligen utforma en produktlinje med högsta tänkbara kvalitet till överkomliga priser som är anpassad för marknaden.

RME har haft en konsekvent linje med framgångsrika produkter och fått utmärkelse efter utmärkelser från press och från användare. Det entusiastiska gensvaret och det världstäckande stöd till produktlinjen har genererat rankningar för RME’s produkter som några av branschens bästa ljudenheter.


RME Babyface PRO

Babyface Pro visar återigen RME’s absoluta engagemang för överlägset hantverk, inte bara i ljudkvalitet och mjukvaru-utveckling utan också rent mekaniskt.

Babyface PRO är skapat med absolut högsta precision från ett enda stycke aluminium och trots sin portabilitet innehåller interfacet avancerade och nyutvecklade analoga och digitala kretsar. Dess innovativa energisparande teknik ger högsta och renaste ljudkvalitet utan kompromisser på nivå, brus och distorsion.

RME Fireface UFX+

Fireface UFX+ är centrum för alla tänkbara flerkanalsstudios då det med enkelhet hanterar upp till 94 kanaler I/O. Med oöverträffad flexibilitet, kompatibilitet, DUR (Direct USB Recording) och RME’s välkänt låga latency hård- och mjukvarukvalitet, höjer Fireface UFX+ ribban till helt nya höjder.

RME Fireface UCX

Fireface UCX är en mycket integrerad PRO-ljudlösning i ett ultrakompakt format för studio - och liveinspelningar. Enheten fortsätter med RME's långa tradition för att designa kompakta high-end-gränssnitt och har lyckats få in all denna teknik i en halvracks-kabinett.

Genom att göra detta markerar Fireface UCX ett nytt förpackningsrekord: 300 fler elektroniska komponenter än i den redan välutrustade Fireface UC! Tack vare en enorm ansträngning lyckades RME packa ihop den senaste tekniken, plus en massa nyutvecklade funktioner till en halvt 19 tums låda med full mobil användbarhet.

Resultatet är en fantastisk kombination av RME’s mest framgångsrika produkter: Fireface UFX, Firefaces UC / 400 och Babyface. Fireface UCX är inte bara en mindre version av smash hit’en UFX, med HFX-kärnan, förförstärkare och komplett effektmotor. UCX fortsätter traditionen för RME's oerhört framgångsrika kompakta gränssnitt, och kombinerar det med Babyface användbarhet genom valfria RME-fjärrkontroller.
RME ADI-II

RME-s ADI II Pro är huvudsakligen en referens AD/DA-omvandlare men innefattar även en mängd produkter, som satts ihop till en enda enhet. Dessutom är ADI II Pro enkel nog att bara koppla in och använda direkt. Enheten har utmärkta tekniska specifikationer, kristallklart och transparent ljud samt två extremt kraftfulla hörlursutgångar.
  • Avancerad AD / DA-omvandlare med professionell studiekvalitet
  • USB DAC som ingen annan - den mest mångsidiga och kapabla
  • En avancerad AD/DA frontend med hörlursförstärkare för iPad/iPhone
  • En multi-format-omvandlare (AES, SPDIF, ADAT) med monitorfunktion
  • AD/DA frontend för ljudmätning vid upp till 768 kHz samplingsfrekvens

RME Octamic II

Med OctaMic II får du 8-kanaler 192 kHz / 24 bit AD-konvertering med mikrofon och linjeförstärkning av högsta kvalite. Lägsta distortion, utmärkt signal-brusförhållande och perfekt linjär frekvensrespons, som alltid med RME.

RME DigiFace

Detta kompakta bärbara och lätta ljudkort överför digital ljuddata i SPDIF- och ADAT-format till Windows och Mac-datorer.
Den senaste Plug and Play-tekniken garanterar en enkel installation, även för den oerfarna användaren.
Många unika egenskaper samt RMEs robusta drivrutiner möjliggör en snabb, effektiv och bekväm användning av Digiface USB.