> Framsida ALLEN & HEATH LANSERAR dLIVE C Class

ALLEN & HEATH LANSERAR dLIVE C Class

Allen & Heath har just lanserat dLive C Class, en ny kompakt serie kontrollytor och MixRacks

C Class bygger på samma 96kHz FPGA processor som dLive’s flaggskepp S Class. Förutom processorn delar de även sin DEEP arkitektur, vilket gör att C Class levereras med samma klassledande kompressorer och emuleringar. I den nya kompakta klassen presenteras också dLive’s första 19” rackmonterbara yta; den ultrakompakta C1500.
 

 

I nya serien finns tre nya MixRacks: CDM32, CDM48 och CDM64, samt tre nya kontrollytor: C1500, C2500 och C3500. Alla MixRacks är utrustade med XCVI processor och har kapacitet för 128 ingångar med full behandling,16 dedikerade stereo FX, samt 64 helt konfigurerbara mixbussar med full processering. Varje yta och MixRack har en 128-kanals I/O-port som stöds av ett brett utbud nätverkskort; Dante, Waves, MADI, gigaACE & fibreACE med optiska anslutningar.

dLIVE S Class och C Class är helt kompatibla med varandra och stöds av ett fullständigt ekosystem av mjukvaror och tillbehör.


 

”Den stora utmaningen med C Class var att göra en ny klass digitala mixerbord tillgänglig för människor som inte vill bära eller installera en stor pro tour rigg", säger Allen & Heaths Nic Beretta (head of product marketing) "För PA-företag och installatörer är C Class en kraftfull, mångsidig arbetshäst för allt från företagsevenemang till festivaler. Den är också väl anpassad för kyrkor, teatrar, konsertsalar och andra lokaler som kräver hög prestanda utan att ta sittplatser, och vi är övertygade om att det är också det mest tillgängliga mixersystemet i sin klass".

 

C Class ytorna är utrustade med dLive's Harmony gränssnitt som erbjuder multi touch-kontroll via 12" skärmar samt rotary controls. I och med dLive’s arkitektur är det också möjligt att mixa utan kontrollyta; en bärbar dator eller en iPad kan styra och kontrollera ditt MixRack.