> Framsida 5X NYA ZED FRÅN A&H

5X NYA ZED FRÅN A&H

En ny ZED är det perfekta valet för musiker, band, mindre PA och AV-firmor samt installation!
ZED-serien har med sin solida kvalitet blivit en stor succé världen över och nu släpper alltså Allen & Heath fem nya modeller: ZED-6, ZED-6FX, ZEDi-8, ZEDi-10 och ZEDi-10FX.

Grundtanken med de nya ZED-mixrarna är att det ska vara enkelt för musiker, artister, producenter och hustekniker att komma igång snabbt och få till ett bra ljud. På ZEDi-modellerna (ZEDi-8, ZEDi-10 och ZEDi-10FX) finns dessutom möjlighet att spela in multitrack direkt till dator. Kanske har man tusen bra låtideér men inte tid eller intresse till att spela in ett spår i taget i sin DAW och växla mellan tangentbord och instrument. Med ZEDi får man mer "hands-on" och kan omgående skruva till ett schysst grundljud.

 

 

Några fina fakta om de nya ZED-arna:

  • GS-PRE boutique-preamps designade av Mike Griffin som ritade den klassiska studiokonsolen GS-R24.
  • Slipp DI-boxar! Med high-Z class A inputs kan du plugga in gitarr eller instrument direkt i mixern utan att förlora ton.
  • Ljudkortet levererar 24-bit / 96kHz studiokvalité med flexibel routing och problemfri multitrackinspelning till MAC, PC eller iOS (ZEDi-10 och ZEDi-10FX har 4 kanaler in/4ut, ZEDi-8 har 2in/2ut).
  • Parameterstyrning för inbyggda effekter gör att du kan finjustera effekter.
  • Intern strömförsörjning gör att du slipper dyra strömtrafos som ofta går sönder eller försvinner.

Minstingen ZED-6 / ZED-6FX kommer i två versioner: en med inbyggda effekter och en utan.
ZEDi-8 och ZEDi-10 har inga inbyggda effekter men dock inbyggt ljudkort.
ZEDi-10FX har både effektenhet och ljudkort.

Det finns några konkurrenter där ute men vi vågar påstå att få av dem, kanske ingen, kan leverera det Allen & Heath kan i denna prisklass. Du får väldigt mycket för pengarna om du väljer en ZED-mixer.